IFRS 17 

En omfattende løsning til IFRS 17 rapportering

Med IFRS17 Engine kan jeres IFRS 17 implementering udvikles på en effektiv, strømlinet og iterativ måde, som samtidig minimerer risikoen for investeringer i unødvendige systemer og udviklinger.

Målet er at gøre det så simpelt, som det er muligt og ikke tilføje unødvendig kompleksitet.

Med dybdegående viden og erfaring fra Solvency II implementering, og hvordan der udvikles en end- to-end løsning for dette, kan vi nu levere de samme fordele, principper samt teknologiske fundament for jeres IFRS 17 implementering.

Vi anbefaler en tilgang, hvor data, udregninger og rapporteringer er indbygget i et integreret, kontrolleret og revideret miljø for en agil og end-to-end IFRS 17 proces.

Integration og kontrol

Integrationsprocessen vil fokusere på at forbinde nuværende løsninger i virksomheden, såsom Stochastic Calculation Tool, DWH, Genreal Ledger system mm., samt implementere en IFRS17 Data Mart, som vil indsamle og distribuere data mellem back-end systemudregninger og rapporteringsløsninger.

Fokusset ligger på at sætte klient-specifikke parametre og udregningsreguleringer op i et kontrolleret miljø, så brugere og stakeholders af rapporteringen nemt kan forstå de handlinger og data, som deres resultater er baseret på.

IFRS17 Workshop

Et vigtigt spørgsmål, som skal afklares er, hvordan IFRS17 Engine bedst muligt udnytter jeres nuværende rapporteringsprocesser. Det vil sige, hvad der kan genbruges og hvad der skal udvikles som supplement til hvad I allerede har implementeret i form af data, udregninger og systemer.

Analyse-workshoppen vil give dig og dit team perspektiv og anbefalinger om, hvordan IFRS17 Engine kan understøtte jeres end-to-end rapporteringsproces. Samtidig vil det sørge for at jeres projekt holder et klart fokus på langtidssigtet omkostningseffektivitet og procesoptimering.

I samarbejde med jeres team vil vi se på jeres nuværende system set-up og rapporteringsproces, som vil resultere i en række anbefalinger om, hvordan data kan blive behandlet effektivt, og hvordan udregningsprocessen kan sættes op i et kontrolleret, gennemsigtigt miljø.